Με αφορμή την άδικη και βίαιη δολοφονία του εκλιπόντος Μιχάλη Κατσουρή από την Ελευσίνα, φίλου και οπαδού της ΑΕΚ,o Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Βόλβης εκφράζει την οδύνη και τον αποτροπιασμό του για το φρικτό αυτό έγκλημα που έλαβε χώρα στον περίβολο του γηπέδου της OPAP ARENA – Αγιά Σοφιά.

Οι πράξεις αυτές αμαυρώνουν τον αθλητισμό και μετατρέπουν την γιορτή σε λύπη. Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας . Ευχή και προσευχή όλων μας είναι να βοηθήσει ο Θεός και τα υπόλοιπα θύματα της αθλητικής βίας που νοσηλεύονται και γρήγορα να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Είναι η στιγμή που πρέπει να δείξουμε τον σεβασμό μας στον αδικοχαμένο Μιχάλη και να μην απαντηθεί η βία με βία αλλά με θερμή προσευχή για την ψυχή του και ομόφωνη καταδίκη αυτού του αποτροπιαστικού εγκλήματος. Είναι η στιγμή να αναδειχθεί ο πολιτισμός του αθλητισμού και οι αρχές της ομάδας κάνοντας όλους τους Έλληνες κομμάτι της μεγάλης ιστορίας και της καρδιάς που χαρακτηρίζουν την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως.

Μακάρι, να είναι το τελευταίο αίμα που χύνεται στο χώρο των γηπέδων. Είναι κρίμα και άδικο να χάνει κανείς την ζωή του στον όμορφο χώρο του αθλητισμού και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον μετατρέπει σε χώρο διαμάχης και πολεμικής συμπεριφοράς. Φτάνει πια!

Ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Π
Επιτρόπου Παναγιώτης

Γράψτε ένα σχόλιο

Στείλετε μας Μήνυμα

    Translation

    Copyright © 2019 by opapvolvis.gr. All rights reserved. Powered by ATG Digital

    Μετάβαση στο περιεχόμενο