Ο Δήμος Βόλβης συνεχίζει το πολιτιστικό καλοκαίρι  με παραστάσεις και συναυλίες εκ του σύνεγγυς, σηματοδοτώντας έτσι την επιστροφή στους ρυθμούς κανονικότητας που τόσο μας έλειψαν την περίοδο των περιοριστικών μέτρων. 

Με αίσθημα ευθύνης για την προστασία της δημόσιας υγείας, διατηρώντας παράλληλα υψηλή ποιότητα σε όλες τις εκδηλώσεις μας, σας προσκαλούμε να απολαύσετε σπουδαίες μουσικοχορευτικές, θεατρικές παραστάσεις, υπέροχες συναυλίες, σημαντικές επετειακές εκδηλώσεις και αλλά ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα. 

Ο Ιούλιος ξεκίνησε γεμάτος από ενδιαφέρουσες και εξαιρετικά προσεγμένες εκδηλώσεις που προσφέρει ο Δήμος Βόλβης έχοντας  αρωγό τον Οργανισμό  Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις, τις οποίες μπορούν να απολαύσουν οι πολίτες δωρεάν. 

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, για να στηρίξουμε τον πολιτισμό μας και να δώσουμε χρώμα στην καθημερινότητα μας. 

Το φετινό μας πρόγραμμα   «Άντε! Να λύσουμε να ξεκινήσουμε!»  θα είναι στη διάθεση του κοινού μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, προκειμένου να μεταβάλλεται άμεσα λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών της χώρας μας.

Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή σας στο θέατρο είναι υποχρεωτική. 

Γράψτε ένα σχόλιο

Στείλετε μας Μήνυμα

    Translation

    Copyright © 2019 by opapvolvis.gr. All rights reserved. Powered by ATG Digital

    Μετάβαση στο περιεχόμενο