Φίλες και φίλοι,  

Συντονιστείτε! Σάββατο 3 Ιουλίου   και ώρα 19:30, παρακολουθήστε ΟΛΗ  την εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Ρεντίνας.

Επειδή πολλοί από εσάς είχατε εκφράσει την επιθυμία  να παραβρεθείτε στο Ι.Π. Αγίας Μαρίνας Μοδίου  για να παρακολουθήσετε  τον εορτασμό της Μάχης της Ρεντίνας  που φέτος για πρώτη φορά μετά από 200 χρόνια    εορτάστηκε   με ιδιαίτερη λαμπρότητα   από το  Δήμο Βόλβης, αλλά δυστυχώς δεν σας δόθηκε αυτή η δυνατότητα  λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου βόλβης φρόντισε να προβληθεί όλη η εκδήλωση ώστε να την παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν όλοι οι συνδημότες μας  για την σημαντική ιστορική μάχη  του τόπου μας  που   πολύς κόσμος την  αγνοεί.  

Όσοι λοιπόν από σας επιθυμείτε να δείτε αυτές τις μοναδικές εικόνες που ξαναζωντάνεψαν  μνήμες από την τελετή αναπαράστασης της προετοιμασίας των αγωνιστών για τη μάχη της Ρεντίνας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΗ την εκδήλωση στο τηλεοπτικό κανάλι ATLAS TV το Σάββατο 3 Ιουλίου  και ώρα 19:30.

Γράψτε ένα σχόλιο

Στείλετε μας Μήνυμα

    Translation

    Copyright © 2019 by opapvolvis.gr. All rights reserved. Powered by ATG Digital

    Μετάβαση στο περιεχόμενο