Με πρωτοβουλία του κ. Παναγιώτη Επιτρόπου, Προέδρου του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η εκπαιδευτική επίσκεψη του Γενικού Λυκείου Αγίου Γεωργίου στο Κ.Ε.Α.Π που βρίσκεται στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης.

Οι μαθητές του Γενικού Λυκείου, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, δραστηριότητες σε διάφορα αντικείμενα, μεταξύ άλλων, επίδειξη στίβου μάχης, εμπόδια αυτοπεποίθησης, στίβο επιβίωσης και ορεινό αγώνα.

Επιπλέον, η εκπαιδευτική επίσκεψη περιλάμβανε μια εκτενή επίδειξη του Κέντρου Κ.Ε.Α.Π. και των εγκαταστάσεων του στρατοπέδου. Μέσω αυτής της επίσκεψης, δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές να διαμορφώσουν μια σφαιρική εικόνα για την λειτουργία, την δράση και το αντικείμενο του Κ.Ε.Α.Π. και των Ειδικών Δυνάμεων καθώς επίσης και την δυνατότητα επιλογής μιας σταδιοδρομίας στο χώρο των Ένοπλων Δυνάμεων, όπου θα λάβουν άρτια στρατιωτική αγωγή και επαγγελματική κατάρτιση.

Ευχαριστούμε θερμά, τον Διοικητή κ. Αναστάσιο Παρασκευά για την άψογη φιλοξενία και την εγκάρδια υποδοχή και ευελπιστούμε στην συνέχιση της συνεργασίας μας στο μέλλον.

Γράψτε ένα σχόλιο

Στείλετε μας Μήνυμα

    Translation

    Copyright © 2019 by opapvolvis.gr. All rights reserved. Powered by ATG Digital

    Μετάβαση στο περιεχόμενο