Εν αναμονή έκδοσης της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του νέου ΚΔΑΠ Αρέθουσας πραγματοποιήθηκε εχθές (08/06/2022) στην Αρέθουσα, εκδήλωση εργαστηρίων εκπαιδευτικής ρομποτικής για τα παιδιά των ΚΔΑΠ αλλά και για παιδιά που δεν είναι εγγεγραμμένα στο πρόγραμμα.

Στόχος ήταν να γνωστοποιηθεί στις μητέρες και τους γονείς το αντικείμενο της ενασχόλησης των παιδιών κατά την διάρκεια λειτουργίας του προγράμματος.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) κ. Επιτρόπου Παναγιώτης μεταξύ άλλων και αφού καλωσόρισε τους γονείς και τα παιδιά παρουσίασε την δράση της ρομποτικής που θα ξεκινήσει να υλοποιείται από τον Σεπτέμβριο σε όλες τις δομές των ΚΔΑΠ. Επίσης ενημέρωσε τους παρευρισκομένους και για τις υπόλοιπες δραστηριότητες (καλλιτεχνικές εικαστικές αθλητικές και μουσικές) που γίνονται. Ευχαρίστησε τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Αρέθουσας για την φιλοξενία και την προετοιμασία του χώρου όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ρομποτικής, την αντιδήμαρχο κα. Βασιλειάδου Άννα, η οποία επιβράβευσε τον ΟΠΑΠ και τον πρόεδρο για την τόσο όμορφη πρωτοβουλία.

Επίσης ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ ευχαρίστησε τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κοροσιδη Ιωάννη που μερίμνησε σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ για την τοποθέτηση της πινακίδας ΚΔΑΠ αλλά και για την παρουσία του, τον πρόεδρο της Α΄ βαθμιας εκπαίδευσης κ. Τσακιρη Νίκο για την άδεια παραχώρησης του σχολικού αύλειου χώρου αν και λόγω καιρικών συνθηκών η εκδήλωση μεταφέρθηκε σε αίθουσα του δημοτικού κτηρίου Αρέθουσας.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ έδωσε την σκυτάλη στα παιδιά τα οποία κατασκεύασαν τα δικά τους ρομπότ και τα έθεσαν σε λειτουργία μέσα σε ένα κλίμα ευχάριστο και συναρπαστικό.

Αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Σταυρό στις 17/06/2022

Γράψτε ένα σχόλιο

Στείλετε μας Μήνυμα

    Translation

    Copyright © 2019 by opapvolvis.gr. All rights reserved. Powered by ATG Digital

    Μετάβαση στο περιεχόμενο