Στη συμβολική δράση «Ώρα της Γης» για την προστασία του πλανήτη συμμετέχει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Βόλβης, στέλνοντας ένα μήνυμα υπέρ της βιώσιμης ανάπτυξης, αλλά και μιας νέας αρχής προς την κατεύθυνση του σεβασμού προς τη φύση και το περιβάλλον.

Ο Δήμος θα προχωρήσει αύριο Σάββατο 27 Μαρτίου στη συμβολική συσκότιση Δημοσίων κτιρίων για μία ώρα, από τις 20.30 έως τις 21.30.

Παράλληλα, ο Κοτζαγερίδης Ιωάννης υπεύθυνος περιβάλλοντος του Ο.Π.Α.Π Δήμου Βόλβης απευθύνει μήνυμα προς του πολίτες να συμμετάσχουν στην «Ώρα της Γης», σβήνοντας για μία ώρα τα φώτα, σε μια συμβολική κίνηση υπέρ των προσπαθειών για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Η «Ώρα της Γης» αποτελεί μια παγκόσμια δράση που «γεννήθηκε» το 2007 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και διοργανώνεται κάθε χρόνο από τη διεθνή περιβαλλοντική οργάνωση WWF σε περισσότερες από 180 χώρες του κόσμου.

Το 2021 αποτελεί μια χρονιά-ορόσημο για τον πλανήτη Γη. Εκτός από τη «μάχη» κατά της πανδημίας, η ανθρωπότητα καλείται να λάβει σημαντικές αποφάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την κλιματική κρίση, τη βιοποικιλότητα και τη φύση. Τη φετινή «Ώρα της Γης», το μήνυμα που κυριαρχεί αφορά μια νέα αρχή, μέσω γενναίων αποφάσεων για ένα μέλλον πιο αισιόδοξο, πιο δίκαιο και βιώσιμο για όλους.

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή εδώ https://bit.ly/2OYITSo
#EarthHour #Connect2Earth
WWF Greece

Γράψτε ένα σχόλιο

Στείλετε μας Μήνυμα

    Translation

    Copyright © 2019 by opapvolvis.gr. All rights reserved. Powered by ATG Digital

    Μετάβαση στο περιεχόμενο