Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ασπροβάλτας και του Σταυρού του Δήμου Βόλβης φιλοξενήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ του Άρη στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για την συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Α1 κατηγορίας.

Οι χώροι που χρησιμοποιήθηκαν για την προετοιμασία της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του Άρη είναι το γήπεδο ποδοσφαίρου Ασπροβάλτας , το Κλειστό Γυμναστήριο του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης, καθώς και το Κλειστό Γυμναστήριο του Σταυρού.

Κατά την διάρκεια των προπονήσεων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης κ. Παναγιώτης Επιτρόπου και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πολιτικής Προστασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δήμου Βόλβης κ. Στέλλα Σαλέπη οι οποίοι συνεχάρησαν τα μέλη της Ομάδας για το πνεύμα ομαδικότητας, την όρεξη το πάθος και  την αγωνιστικότητά τους.

Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης κ. Παναγιώτης Επιτρόπου ευχήθηκε στα παιδιά καλή επιτυχία, δύναμη, υπομονή και επιμονή στον αγώνα τους, με την ελπίδα να συνεχιστεί η πολύ καλή συνεργασία με την Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ του Άρη και στο μέλλον.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ασπροβάλτας με τα μέλη της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του Άρη, τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης κ. Παναγιώτη Επιτρόπου, την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Πολιτικής Προστασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δήμου Βόλβης κ. Στέλλα Σαλέπη, τον Manager του Γυναικείου Τμήματος Βόλεϊ κ. Γιαννάκη Γιάννη, τον Προπονητή κ. Τσαϊρέλη Γιάννη και τον Βοηθό Προπονητή κ. Κιόση Χρήστο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Στείλετε μας Μήνυμα

    Translation

    Copyright © 2019 by opapvolvis.gr. All rights reserved. Powered by ATG Digital

    Μετάβαση στο περιεχόμενο