Κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου γιορτάζεται σε παγκόσμιο επίπεδο η Ημέρα Περιβάλλοντος, με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων, γύρω από θέματα που αφορούν το περιβάλλον.

Μπορεί να μην έχουμε ακόμα τη δυνατότητα να διοργανώσουμε μεγάλες εθελοντικές δράσεις, όμως το περιβάλλον μας έχει ακόμα ανάγκη – ίσως περισσότερο από ποτέ.

Γι’ αυτό και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια ιδέα: Πώς θα σας φαινόταν αν αντί για χιλιάδες εθελοντές σε ένα σημείο, είχαμε χιλιάδες σημεία από κάθε μοναδικό, ξεχωριστό εθελοντή που είναι πανέτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του;

Ο Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης σε συνεργασία με την ομάδα του «Lets do it, Greece» προσκαλεί όλους τους δημότες να συμμετέχουν σε ένα μεγάλο green challenge!!

Το green challenge έχει ως εξής:

Σε κάθε βόλτα, εξόρμηση, εκδρομή ή περίπατο αφιερώνουμε 3 λεπτά από τον χρόνο μας για να ομορφύνουμε το χώρο στον οποίο κινούμαστε!! Μπορούμε να μαζέψουμε τα σκουπίδια σε μια παραλία, να ποτίσουμε τα δεντράκια που διψάνε στο βουνό μας, να φροντίσουμε το πάρκο της γειτονιάς μας, να δώσουμε λίγη τροφή και νερό σε ένα αδέσποτο ζωάκι, να φυτέψουμε ένα όμορφο φυτό στον κήπο μας ή να βάλουμε μια όμορφη πινελιά σε έναν αγαπημένο μας χώρο!

Και αμέσως μετά, μοιραζόμαστε τη στιγμή μας με όλη την εθελοντική οικογένεια, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο www.opapvolvis.gr ή στο messenger OΠΑΠ Δήμου Βόλβης  ή  www.letsdoitgreece.org.  Κάθε φωτογραφία προσθέτει 3 λεπτά σε ένα συνολικό χρονόμετρο.

Αποστολή μας, να σπάσουμε ρεκόρ αφιερώνοντας συνολικά 2020 λεπτά στο περιβάλλον.

Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Και μαζί, θα κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο!

Γράψτε ένα σχόλιο

Στείλετε μας Μήνυμα

    Translation

    Copyright © 2019 by opapvolvis.gr. All rights reserved. Powered by ATG Digital

    Μετάβαση στο περιεχόμενο