Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Διαμαντή Λιάμα, που  με  επέλεξε ως Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του  Δήμου Βόλβης. Αποτελεί μεγάλη τιμή η επιλογή του προσώπου μου να αναλάβω την Προεδρία του Ο.Π.Α.Π. μετά από ένα χρόνο στη θέση του Αντιπροέδρου στον Οργανισμό. Επίσης να ευχαριστήσω και τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου για την  στήριξη στο πρόσωπό μου.

Προσωπικά, δεσμεύομαι ότι θα εργασθώ με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας.

Γνωρίζοντας  ότι αναλαμβάνω τα καθήκοντα σε μία δύσκολη περίοδο που πιθανόν να δυσχεραίνει το έργο μας,  παρόλα αυτά, θα προχωρήσουμε σε ένα λεπτομερή προγραμματισμό δράσεων.

Σ΄ αυτήν την χρονική συγκυρία απαιτείται από όλους μας να δείξουμε την δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η πανδημία δεν έληξε και βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Ο αντικειμενικός σκοπός είναι  να δώσουμε προοπτική στον τόπο  και να ενισχύσουμε την πολιτιστική ταυτότητα αξιοποιώντας τα συγκριτικά  πλεονεκτήματα  της περιοχής μας με την ανάδειξη πολιτιστικών διαδρομών και του ιστορικού- μνημειακού πλούτου και μέσω αυτών να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση για τουριστική ανάπτυξη και εξωστρέφεια. Παράλληλα, να αναδείξουμε   την  αθλητική ταυτότητα του Δήμου και να προβούμε σε δράσεις που έχουν ως σκοπό  τον σεβασμό και την προστασία του  περιβάλλοντος.

Είμαστε αποφασισμένοι και θα επιδιώξουμε κάθε συνεργασία, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς με φορείς και συλλόγους. Μοναδικό  μέλημα  είναι η ενότητα και όχι οι διαχωρισμοί.

Το 2021 είναι έτος ορόσημο για την Ελλάδα, καθώς τότε συμπληρώνονται 200 χρόνια από την επανάσταση και τη δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Ο Δήμος Βόλβης, όπως όλη η Ελλάδα και ο Ελληνισμός θα εορτάσουμε την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Τέλος, τα μηνύματα που θα πρέπει να περάσουμε είναι:

ΓIA ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ:

«Δεν θέλουμε να διατηρήσουμε την στάχτη, αλλά να μεταδώσουμε την φλόγα της παράδοσης».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ:

«Αξία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη».

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ:   

«Όχι μόνο  κληρονομούμε τη γη από τους προγόνους μας αλλά τη δανειζόμαστε από  τα  παιδιά μας».

Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Π.

Πασσιάς Δημήτριος

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Στείλετε μας Μήνυμα

    Translation

    Copyright © 2019 by opapvolvis.gr. All rights reserved. Powered by ATG Digital

    Μετάβαση στο περιεχόμενο