Μετά από μία  παρατεταμένη περίοδο αβεβαιότητας,  ψυχολογικής  κούρασης, έπειτα από μήνες απομόνωσης λόγω της πανδημίας,  ο   Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης  αναζητεί συνεχώς τρόπους για διέξοδο. Έτσι πάλι  χρησιμοποιώντας τον ψηφιακό κόσμο προσφέρει στους δημότες του Δήμου Βόλβης  την δυνατότητα να κάνουν γυμναστική  μένοντας στο σπίτι.

Αυτή την φορά η γυμνάστρια μας  Ελευθερία Κωνσταντινίδου σε συνεργασία  με τον  Οργανισμό  Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος  δημιούργησε ολιγόλεπτα βίντεο  με  προγράμματα αεροβικής γυμναστικής και τα οποία θα  παρουσιάζονται  για 4 εβδομάδες  κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Τα βίντεο αναρτώνται  στην επίσημη  σελίδα  του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης (opapvolvis.gr)

Η πανδημία δεν θα σταθεί εμπόδιο! Μπορεί   να δυσχεραίνει το έργο μας  μέχρι να μπούμε στην κανονικότητα  και να λειτουργήσουν  οι  χώροι άθλησης, εμείς όμως,  πάντα θα αναζητούμε τρόπους να προσφέρουμε μία διέξοδο.    Έτσι και αυτή την φορά, οι  συνδημότες μας  θα έχουν την δυνατότητα  να συνεχίσουν να αθλούνται κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι.

Εσείς  αφιερώστε  χρόνο  και   διάθεση για  γυμναστική!

Μην ξεχνάτε,   η γυμναστική κάνει καλό όχι μόνο στο σώμα αλλά και στην ψυχική μας υγεία,  βελτιώνοντας και την ποιότητα ζωής.

Συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής  της  δράσης  και ιδιαίτερα στην γυμνάστρια  Ελευθερία Κωνσταντινίδου.  Ευχόμαστε  σύντομη επαναφορά της κανονικότητας  ώστε να μπορούν οι συμπολίτες μας να αθληθούν και πάλι σε κανονικές συνθήκες.

Βίντεο 1ο

Γράψτε ένα σχόλιο

Στείλετε μας Μήνυμα

    Translation

    Copyright © 2019 by opapvolvis.gr. All rights reserved. Powered by ATG Digital

    Μετάβαση στο περιεχόμενο