Όλη  την χρονική περίοδο  που  βρίσκεται  σε εξέλιξη  η πανδημία και  ενώ έχουν ανασταλεί όλες οι εκδηλώσεις και οι λειτουργίες των δομών, ο  ΟΠΑΠ  λειτουργεί συνεχώς και αδιαλείπτως ακολουθούντας τις οδηγίες όλων των εμπλεκόμενων φορέων που διαχειρίζονται την κρίση και  λαμβάνοντας  όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης  με κοινωνική υπευθυνότητα και σοβαρότητα.  

Η πανδημία είναι ένα εμπόδιο αλλά προετοιμαζόμαστε για να είμαστε αύριο  έτοιμοι. Έτσι,  ξεκινήσαμε μία προσπάθεια καταγραφής φθορών, ελλείψεων και λειτουργικότητας καθώς  και αποκατάστασης  των δομών που παρακολουθεί ο Οργανισμός σε όλη την επικράτεια του Δήμου.

Ο βασικός σκοπός είναι, αφενός μεν, η επισήμανση των επικίνδυνων  σημείων που επηρεάζουν την ασφάλεια και την προστασία του προσωπικού (παιδιών, δασκάλων, αθλουμένων κλπ) που χρησιμοποιούν τις δομές,   αφετέρου δε, να θέσουμε τις θεμελιώδεις  βάσεις ανασύνταξης και να επιδοθούμε με περίσκεψη  και αυστηρότητα  στο αναδημιουργικό έργο.

Συγκεκριμένα,  έγινε απομάκρυνση αλλότριων υλικών που ήταν στους χώρους, αντικατάσταση υλικών, βαφή κτιρίων, καθαριότητα κλπ.  Σ΄ αυτή μας την προσπάθεια  σημαντική είναι η  βοήθεια του κ. Κοτζαγερίδη Ιωάννη  (εντεταλμένος σύμβουλος του ΟΠΑΠ σε θέματα Περιβάλλοντος), ο οποίος συμμετέχει  εθελοντικά  και χωρίς να λυπηθεί χρόνο και κόπο.

Παρατηρήθηκε όμως το εξής λυπηρό γεγονός, ενώ έγινε  αποκατάσταση των φθορών  και ελλείψεων στο γυμναστήριο Σταυρού,  μετά από 3 μέρες  βρέθηκαν σπασμένες κλειδαριές  και σπασμένα τζάμια και δεν σταμάτησαν εκεί,  αλλά  έχουν ξαναγράψει τον εξωτερικό τοίχο με διάφορα σύμβολα.

Ο  ΟΠΑΠ  συνεχίζει να καταβάλει  προσπάθειες καταγραφής φθορών, ελλείψεων και αποκατάστασης  προκειμένου να διατηρήσουμε τις δομές καθαρές  και λειτουργικές. Θα ενεργούμε άμεσα και αποφασιστικά με όλα τα μέσα που διαθέτουμε. Απαιτείται όμως και η δική σας στήριξη  να κρατήσουμε  καθαρούς  και λειτουργικούς  τους  χώρους.  Είναι σημαντικό  να διατηρούμε το χώρο που αθλούμαστε καθαρό.

Σεβόμαστε και  προστατεύουμε όλοι το περιβάλλον

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ  ΕΡΓΑΣΙΕΣ  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Γράψτε ένα σχόλιο

Στείλετε μας Μήνυμα

    Translation

    Copyright © 2019 by opapvolvis.gr. All rights reserved. Powered by ATG Digital

    Μετάβαση στο περιεχόμενο