Ο Σύλλογος “Αριστοτέλης Σταυρού” διοργάνωσε, σε ένα κατάμεστο γήπεδο μπάσκετ, την ετήσια γιορτή των ακαδημιών του. Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ Δήμου Βόλβης Επιτρόπου Παναγιώτης ανέφερε ότι ο σύλλογος έχει αναπτύξει μια σχέση τόσο δυνατή με τους γονείς και τα παιδιά με αποτέλεσμα, ο σύλλογος να μεγαλώνει και να δυναμώνει μέρα με την μέρα και να κρατάει τα παιδιά σε μια υγιή ενασχόληση, αυτήν του αθλητισμού. Υποσχέθηκε ότι ο ΟΠΑΠ Δήμου Βόλβης θα στέκεται πάντα αρωγός στην προσπάθεια τους αυτή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, Αντιδήμαρχοι Βόλβης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Δήμου Βόλβης Επιτρόπου Παναγιώτης, της ΔΕΥΑ Βόλβης Χρήστος Γκολιδάκης και του ΟΚΠΑΠ Βόλβης Τσουραλάκη Κυριακή, καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλβης οι οποίοι απένειμαν βραβεία στους αθλητές.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 5 Μαρτίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Σταυρού η γιορτή των ακαδημιών του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα παιδιά της Ακαδημίας, γονείς, αλλά και φίλοι του συλλόγου και του αθλήματος.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε αγώνες μεταξύ των παιδιών της Ακαδημίας, διαγωνιστικά παιχνίδια με ελεύθερες βολές, σουτ 2 πόντων, καθώς και τεχνικές δοκιμασίες ( τρίπλα, πάσα κ.τ.λ.).

Στους μικρούς αθλητές της ομάδας, δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, βραβεύτηκαν με μετάλλια ενώ εισέπραξαν και το καθιερωμένο χειροκρότημα του ένθερμου κοινού!!!!

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν για το ήθος τους και την πολυετή προσφορά τους στον σύλλογο ο Χαράλαμπος Μπελτές, ως πρώην μέλος τη Διοίκησης, η πρώην αθλήτρια του γυναικείου τμήματος Νατάσα Ντούλια και ο Βλάσης Αθανασίου για την χορηγική του προσφορά.
Βραβεύθηκαν επίσης αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και όσοι αρίστευσαν στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Το ΔΣ του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την εκδήλωση τον Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης όλους τους τοπικούς φορείς, τους φίλους της ομάδας, τους γονείς των αθλητών, τους χορηγους του συλλόγου που ήταν αρωγοί για άλλη μια φορά στην προσπάθεια μας δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη τους, αλλά και όλους αυτούς που συμμετείχαν και ξεχάσαμε να αναφέρουμε!!!

Γράψτε ένα σχόλιο

Στείλετε μας Μήνυμα

    Translation

    Copyright © 2019 by opapvolvis.gr. All rights reserved. Powered by ATG Digital

    Μετάβαση στο περιεχόμενο