Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου 2023  και ώρα 7 μ.μ. στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου Αγίου Γεωργίου στην Ασπροβάλτα, το Ρεσιτάλ Πιάνου για 4 χέρια του Volvi Piano Duo.

   Το Volvi Piano Duo, που γεννήθηκε σαν ιδέα στον Δήμο Βόλβης, είναι ένα  ντουέτο για πιάνο και αποτελείται από τους πιανίστες Γιώργο Κεχαΐδη και Δημήτρη Παπαχαραλάμπους  που ξεκίνησαν  τα πρώτα τους βήματα το 2018. Οι δύο πιανίστες έδωσαν στο ντουέτο το όνομα του τόπου στον οποίο εργάζονται και κατοικούν και το ρεπερτόριο τους αποτελείται κυρίως από έργα για 4 χέρια.

    Οι δύο πιανίστες μας ταξίδεψαν με την ερμηνεία τους σε μία βραδιά κλασικής μουσικής με έργα του Ludvig van Beethoven (Sonata in D-Major op.6 ) και Johannes Brahms (Hungarian Dances) στο πρώτο μέρος και με έργα του Edvard Grieg(Norwegian Dances op.35 ) και του Claude Debussy (Petite Suite) στο δεύτερο μέρος.

   Πλήθος κόσμου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης κ. Παναγιώτης Επιτρόπου, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης κα. Κυριακή Τσουραλάκη, η  Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα. Σουλτάνα Παντσάκη καθώς και οι συνεργάτες του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης.

  Η βραδιά έκλεισε με ευχαριστήριο λόγο του Προέδρου του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης κ. Παναγιώτη Επιτρόπου για την φανταστική  ερμηνεία των Δημήτρη Παπαχαραλάμπους και Γιώργου Κεχαΐδη καθώς και για την πολύτιμη προσφορά τους στην ανύψωση του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου των κατοίκων του Δήμου Βόλβης.

  Οι δύο πιανίστες από την πλευρά τους ως ένδειξη ευγνωμοσύνης έδωσαν στον πρόεδρο του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης ένα βιβλίο-λεύκωμα  για την Λήμνο που τους προσέφερε ο πρόεδρος του Ο.Ε.Π.Α. Δήμου Λήμνου κ. Νίκος Μαρινάκης, ως αναμνηστικό δώρο για το θαυμάσιο ρεσιτάλ  πιάνου που πραγματοποίησαν  στην Λήμνο την Τρίτη 18 Απριλίου 2023. Η επόμενη στάση του μουσικού ταξιδιού του Volvi Piano Duo θα γίνει στην Καβάλα την Τρίτη 23 Μαΐου στις 8:30 μ.μ. στην Μεγάλη Λέσχη πίσω από το Δημαρχείο Καβάλας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την μουσική βραδιά και βίντεο

Γράψτε ένα σχόλιο

Στείλετε μας Μήνυμα

    Translation

    Copyright © 2019 by opapvolvis.gr. All rights reserved. Powered by ATG Digital

    Μετάβαση στο περιεχόμενο