Η Διεύθυνση Π.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Βόλβης (Ο.Π.Α.Π), λόγω των υπαρχουσών συνθηκών του covid 19, αποφάσισαν την παράταση του διαγωνισμού με τίτλο: 1821-2021. 200 χρόνια Ελεύθερη Ελλάδα. Οι Μεγάλοι μας Ήρωες
και η ηλεκτρονική υποβολή των έργων του διαγωνισμού μετατίθεται για τις 14-5-2021.

Η αποστολή των έργων θα γίνει ηλεκτρονικά στις δ/νσεις : Politistika.dyt.thess@gmail.com και opapdv11@gmail.com καθώς και τα πρωτότυπα θα έρθουν στην Διεύθυνση Π.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Για τις κατηγορίες 1 και 2 με μία ευκρινή ψηφιακή φωτογραφία ανά Τμήμα ή Τάξη που συμμετέχει.

Παρομοίως για τις κατηγορίες 3 και 4, η αποστολή των βίντεο κουκλοθεάτρου και θεάτρου σκιών θα γίνει ηλεκτρονικά σε μορφή mp4, ενώ ή αποστολή του μουσικού κομματιού σε mp3 

Σε κάθε e-mail πρέπει να αναφέρεται το Τμήμα ή η Τάξη συμμετοχής, το Σχολείο και το ονοματεπώνυμο του υπεύθυνου Εκπαιδευτικού, μαζί με κινητό. τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας.

Οι Βραβεύσεις θα ανακοινωθούν στα τέλη Μαΐου, ενώ τα Βραβεία θα απονεμηθούν κατά τις μεγάλες εκδηλώσεις της επετείου της Μάχης της Ρεντίνας, στο διάστημα 12 και 13 Ιουνίου 2021, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Στους μαθητές και στις μαθήτριες, τα έργα των οποίων θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση και στους/στις επιβλέποντες/ουσες εκπαιδευτικούς, θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Γράψτε ένα σχόλιο

Στείλετε μας Μήνυμα

    Translation

    Copyright © 2019 by opapvolvis.gr. All rights reserved. Powered by ATG Digital

    Μετάβαση στο περιεχόμενο