Με την εκδήλωση αφιέρωμα στο λαϊκό βάρδο Βασίλη Τσιτσάνη  στο Προφήτη ολοκληρώθηκε το πολιτιστικό καλοκαίρι 2021 που ξεκίνησε στις αρχές καλοκαιριού. Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι έφθασε στο τέλος του.

Ο Δήμος Βόλβης με αρωγό τον Οργανισμό  Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και με αίσθημα ευθύνης για την προστασία της δημόσιας υγείας,  διατηρώντας υψηλή ποιότητα ξεκίνησε επίσημα από τον Ιούνιο τις διά ζώσης  εκδηλώσεις σηματοδοτώντας έτσι κατά κάποιο τρόπο, την επιστροφή στους ρυθμούς  της κανονικότητας που τόσο μας έλειψαν την περίοδο των περιοριστικών μέτρων.

Όλες οι εκδηλώσεις ήταν στοχευμένες και είχαν σκοπό να αναδείξουν την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά, αλλά ταυτόχρονα, να δώσουν και μία νότα ελπίδας και αισιοδοξίας. Οι εκδηλώσεις ως επί το πλείστον ήταν ιστορικού χαρακτήρα.Όμως τον Ιούλιο ξεκίνησαν και άλλες διά ζώσης  εκδηλώσεις όπως θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους με σκοπό να προσφέρουν ψυχαγωγία στους δημότες και να δώσουν την δυνατότητα να κάνουν μία μικρή απόδραση από την καθημερινότητα και τα προβλήματά τους. 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΦΗΤΗ

Συγκινητική ήταν η αθρόα προσέλευση του κόσμου χθες (25/09/2021) στην εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους οι παρακάτω:   

Ο βουλευτής  Σύριζα Β’ Θεσσαλονίκης Σωκράτης Φάμελλος , η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόλβης Κική Τσουραλάκη, οι Αντιδήμαρχοι: Θεόδωρος (Λάκης) Ιορδανίδης, Νίκος Πανταζίδης, Μαρία Δαγκλή, ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΒ Δήμου Βόλβης Χρήστος Γκολιδάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Βασίλειος Σιάγκας, ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου κοινότητας Προφήτη Ρογκότης Πασχάλης, οι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας του Προφήτη: Σαμαράς Δημήτρης, Δεληβασιλης Πασχάλης, Άλκης Ρετζέπης, τα μελη ΔΣ Ο.Π.Α.Π Θεοχάρης Καρακεχαγιάς και Λίτσα Χρυσάφη, ο πρώην πολιτευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρώην  δήμαρχος Ασσήρου Δημήτρης Ραβνάλης. 

Ο  Ο.Π.Α.Π ευχαριστεί επίσης, τον Πρόεδρο Χρήστο Τόλη και το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου του Προφήτη για την συμβολή τους στην προετοιμασία της εκδήλωσης, καθώς τον Πρόεδρο και το ΔΣ του Χορευτικού Ομίλου Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης «ΧΟΡΟΜΗΘΕΣ» με χοροδιδάσκαλο τον Οδυσσέα Κάκο που με το καταπληκτικό Λαϊκό Τμήμα του συλλόγου έντυσε χορευτικά την εκδήλωση.

Συγχαρητήρια επίσης, στην αντιπρόεδρο του Ο.Π.Α.Π Στέλλα Κοντοπούλου, καθώς και στο προσωπικό του Ο.Π.Α.Π, Αιμιλία Βέντα και Μαγδαληνή Λαφαζάνη

Εύχομαι να έχουν περάσει τα χειρότερα
και μπροστά μας νάναι τα καλύτερα!

Πρόεδρος  Ο.Π.Α.Π Δημου Βόλβης

Πασσιάς Δημήτριος

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Στείλετε μας Μήνυμα

    Translation

    Copyright © 2019 by opapvolvis.gr. All rights reserved. Powered by ATG Digital

    Μετάβαση στο περιεχόμενο