Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση, αφιέρωμα στο λαϊκό βάρδο Βασίλη Τσιτσάνη που πραγματοποίησε ο Ο.Π.Α.Π Δήμου Βόλβης στις 17/09/2021 στην Αρέθουσα.

Ο Δήμος Βόλβης με αίσθημα ευθύνης για την προστασία της δημόσιας υγείας και διατηρώντας υψηλή ποιότητα έκανε ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη προσφέροντας ψυχαγωγία στους δημότες και δίνοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα να κάνουν μία μικρή απόδραση από την καθημερινότητα και τα προβλήματά τους.

 Το μουσικό σχήμα αποτελούμενο από  τον Κώστα Φωστηρόπουλο ακορντεόν, τον Νίκο Χρηστίδη μπουζούκι  και τον Γιώργο Βαρτσάκη κιθάρα ενθουσίασε το κοινό.

Συγκινητική ήταν η αθρόα προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δημάρχου Λάκης Ιορδανίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόλβης Κική Τσουραλάκη, η Αντιδήμαρχος  Άννα Βασιλειάδου, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Παπαγεράς, ο εντεταλμένος σύμβουλος Ιωάννης Κοροσίδης.

Ο  Ο.Π.Α.Π Δήμου Βόλβης τους ευχαριστεί που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο Ο.Π.Α.Π ευχαριστεί επίσης τον Σύλλογο Γυναικών Αρέθουσας  με Πρόεδρο την  κ. Σαρακατσιάνου Δέσποινα  για την φιλοξενία, την πλούσια προσφορά εδεσμάτων, αλλά και για την βοήθεια που προσέφεραν  στην προετοιμασία της εκδήλωσης.

Ευχαριστεί ακόμη  τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατοίκων Νέας Πολιτείας Εύοσμου που με το καταπληκτικό  Λαϊκό Τμήμα του   έντυσε χορευτικά την εκδήλωση.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης σε όλους τους  συντελεστές της εκδήλωσης.

Πρόεδρος Ο.Π.Α.Π Δήμου Βόλβης

Πασσιάς Δημήτριος

Γράψτε ένα σχόλιο

Στείλετε μας Μήνυμα

    Translation

    Copyright © 2019 by opapvolvis.gr. All rights reserved. Powered by ATG Digital

    Μετάβαση στο περιεχόμενο