Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:30, ο Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης διοργάνωσε ρεσιτάλ πιάνου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου Αγίου Γεωργίου στην Ασπροβάλτα.

Ο Δημήτρης Παπαχαραλάμπους, μας ταξίδεψε με την ερμηνεία του σε μια μαγική βραδιά κλασικής μουσικής με την σονάτα No .17 του Ludwig van Beethoven, Papillons του Robert Schumann και την Sonata-Fantasia No.2 του ίδιου.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης κ. Παναγιώτης Επιτρόπου, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Φάνης Παππάς, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Δήμου Βόλβης κ. Κυριακή Τσουραλάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικήτας Κρουστάλλης, τα μέλη του Συμβουλίου του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης κ. Βασίλης Τσολάκης και κ. Θεοχάρης Καρακεχαγιάς που είναι και αντιπρόεδρος της Κοινότητας Σταυρού, η κ. Μάγδα Λαφαζάνη σύμβουλος κοινότητας Βρασνών καθώς και οι συνεργάτες του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης μεταξύ άλλων ο Δάσκαλος πιάνου κ. Γιώργος Κεχαίδης.

Η βραδιά έκλεισε με ευχαριστήριο λόγο του Προέδρου του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης κ. Παναγιώτη Επιτρόπου για την υπέροχη ερμηνεία του Δημήτρη Παπαχαραλάμπους.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την μουσική βραδιά:

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Στείλετε μας Μήνυμα

    Translation

    Copyright © 2019 by opapvolvis.gr. All rights reserved. Powered by ATG Digital

    Μετάβαση στο περιεχόμενο